Njihuni me stafin tonë

Staf-Elma_Tershana

Elma Tershana, PhD (c)

Drejtore Ekzekutive

Observatori per te Drejtat e Femijeve dhe te Rinjve,
Rruga “Brigada VIII” pall”LID”,
Kati 1, Zyra 1. Tirane, Shqiperi

Staf-Elma_Tershana

Eridjona Vallja

Menaxhere kombëtare programi

Observatori per te Drejtat e Femijeve te Rinjve,
Rruga “Brigada VIII” pall”LID”,
Kati 1, Zyra 1. Tirane, Shqiperi

Staf-Julia-Alushi

Julia Alushi

Administratore e të Dhënave Kombëtare

Observatori për të Drejtat e Fëmijëve dhe te Rinjve,
Rruga “Brigada VIII” pall”LID”,
Kati 1, Zyra 1. Tirane, Shqiperi

Staf-Zana_Kondi

Zana Kondi

Eksperte e ODF – qarku Tiranë

Observatori për të Drejtat e Fëmijëve dhe te Rinjve,
Rruga “Brigada VIII” pall”LID”,
Kati 1, Zyra 1. Tirane, Shqiperi

foto_Regana

Regana Hysenbelli

Eksperte e ODF – qarku Durrës

 

Staf-Elona_Mustafaraj

Elona Mustafaraj

Eksperte e ODF – qarku Elbasan

 

Staf-Ina_Zallemi

Ina Zallemi

Eksperte e ODF – qarku Korçë

 

Staf-Shkelqim_Muca

Shkëlqim Muça

Ekspert i ODF – qarku Kukës

 

Marjan Ndoci

Ekspert i ODF – qarku Lezhë

 

Migena Vallja

Eksperte e ODF – qarku Fier

Staf-Verdi Sehu

Verdi Shehu

Ekspert i ODF – qarku Dibër

Staf-Lindita_Luzo

Lindita Luzo

Eksperte e ODF – qarku Gjirokastër

 

Albana Kastrati

Eksperte e ODF – qarku Shkodër