Videot tona

UNFPA
U-Report
Youth Presentation – Tackling the root causes of discrimination against women in Albania
Raporto Dhunen
Te gjithe femijet kane nje gje te perbashket -Te drejtat e tyre!
Treguesit e SDG për fëmijë, adoleshentë dhe të rinj në Shqipëri (2019)
Zeri i te Rinjve 2019
Video dokumentuese mbi nismen CDO FEMIJE NE SHKOLLE
Cdo femije ne shkolle Observatori final 9 March
Qytete te sigurta- Studim mbi Ngacmimin Seksual ndaj Grave dhe Vajzave ne Hapsirat Publike Urbane
Djemte dhe burrat pjese e zgjidhjes-Tregoni se jeni kunder dhunes
He For She
Juvenile Justice-Video Konference- Marianne Moore
Angazhimet e Observatorit gjate vitit 2015- Kunder dhunes
Një jetë pa dhunë. Changing minds Implementing Norms