Marjan Ndoci

Marjan Ndoci

Ekspert i ODF - Lezha

Marjan Ndoci është diplomuar në Fakultetin e Shkencave Sociale në  Universitetin “ Luigj Gurakuqi” Shkodër.  Si dhe është diplomuar në dy mastera përkatësishte në Master Profesional në Këshillim Psikologjik, dhe Master Shkencorë në Psikologji Ligjore. Nga viti 2012 – 2014 është angazhuar pranë organizatës World Vision dega Lezhë, në një projekt të saj që kishte në fokus zhvillimin dhe mirqenien e fëmijëve. Që prej Janarit të  vitit 2016 ai punon si ekspert i Observatorit të Drejtave të Fëmijëve për qarkun Lezhë.