‘Mirëmëngjes Shqipëri’ More funding  available for children’s education -5 November 2019

Youtube link

Etika në mediat shqiptare

Përfaqësues të organizatave që monitorojnë ecurinë e medias në Shqipëri, raportojnë disa probleme në lidhje me etikën, të dhënat personale dhe të drejtat themelore të njeriut. Më të pambrojturit sipas studimeve janë fëmijët. Analizat dhe vëzhgimet në këtë fushë konstatojnë se mediat fokusohen më shumë tek viktima, se tek zgjidhja, dhe se vetëm në 2 për qind të rasteve i kushtohet rëndësi zgjidhjes. Autoriteti i Mediave Audiovizive dhe Komisioneri për të Dhënat Personale, dy institucione që trajtojnë ankesat, vërejnë se gjatë viteve të fundit ka përmirësime të dukshme gjatë raportimeve në media në lidhje me këto probleme. Materiali u përgatit për Zërin e Amerikës nga gazetarja Mimoza Picari.

Facebook link

A discussion about early marriage in Albania.

Youtube link

An article about “Observatory for children and youth rights”.

CSF website link

An article about early marriage with Elma Tershana, Executive Director of “Observatory for children and youth rights”.

Youtube website link

An article about early marriage with Elma Tershana, Executive Director of “Observatory for children and youth rights”.

VOA website link

An article about early marriage with Elma Tershana, Executive Director of “Observatory for children and youth rights”.

ATA website link

An article about real life story on early marriage and poverty.

UNFPA website link 1

UNFPA website link 2

An interview article (in Albanian) made by Irena Shabani with a young girl who gives her life story with early marriage.

irenashabani.com

Article on shqiptarja.com newspaper

Wake Up-Early marriage- 26 February 2016-Top Channel Albania

Youtube link

Early marriage-Ora News

Youtube link

Study Early Marriages by Observatory for Children’s Rights- Report TV

Youtube link

Study Early Marriages by Observatory for Children’s Rights- Ora News

Youtube link

Exhibition of children with messages against violence – Perikli Ikonomi school-Fier

Youtube link

Exhibition with messages against violence

Youtube link

Elma Tershana – Observatory for Children Rights Albania

Youtube link

Gambling and the impact on children-Elma Tershana- Observatory for Children’s Rights-Top Show

Youtube link

Community policing -Korce

Youtube link

Children in street situation –Tv Vlora

Youtube link

Chronicles about community policing

Youtube link

Children in street situation- Apollon TV

Youtube link

Elma  Tershana on AS TV- 16 December 2012

Youtube link

RTV ORANEWS

Youtube link

Elma and Mina from Observatory for children rights- 29 December 2011 Agon –AS Channel

Youtube link

Report Card- Wellbeing  of children in Albania- 4 December 2012-Top Channel

Youtube link