Entries by

Mbeshtetje me pako ushqimore -higjenike per 245 familje ne nevoje – Bashkia Shkoder, Korce dhe Klos

Në kuadër të situatës së vështirë të krijuar nga pandemia botërore e Covid-19, Observatori për të Drejtat e Fëmijëve dhe të Rinjve, Rrjeti i Organizatave “Zëri i të Rinjve” me mbështjetjen financiare të UNFPA-së, në kuadër të projektit “Leave No One Behind”, bashkuan forcat dhe i erdhën në ndihmë 245 familje në nevojë nga Bashkia […]

Beteja kundër Martesës së Fëmijëve

Martesa e fëmijëve është një shkelje e të drejtave të njeriut që ndikon negativisht në arsimin, shëndetin dhe mirëqenien e djemve dhe vajzave dhe zgjat vazhdimësinë e cikleve të varfërisë dhe pabarazisë. Observatori është entiteti i parë në Shqipëri që ka ngritur çështjen e martesave të fëmijëve dhe ka ndërmarrë katër vite angazhim intensiv në […]