Një artikull (në anglisht) me histori nga jeta me martesë të hershme dhe me varfërinë.

Faqja 1 e UNFPA

Faqja 2 e UNFPA 

Një artikull interviste e kryer nga Irena Shabani me një vajzë të re e cila tregon historinë e saj të jetës me martesë të hershme.

irenashabani.com

Artikulli në gazetën shqiptarja.com